Voedingsengagement

"Ondernemen voor een gezonde voeding"


Dat is het motto van de Groupe SAVENCIA. Dit streven om producten die niet alleen smaakvol maar ook gezond zijn aan te bieden, staat ook centraal in de visie van Corman.

Het genot van boter en room voor iedereen: boter en room zijn heerlijke producten bij uitstek. Ze geven smaak en textuur aan alle gerechten.

Om ervoor te zorgen dat iedereen er ten volle van kan genieten, heeft Corman producten ontwikkeld die zowel smaakvol als gezond zijn:

  • Corman is wereldwijd expert in halfvolle boter en uitvinder van boter met een verlaagd cholesterolgehalte of verzadigde vetzuren.
  • Balade Vital is de eerste boterspecialiteit die de cholesterol niet verhoogt!
  • Wij bieden ook light- en lactosevrije boters en room aan.

Natuurlijk / Clean Label

Corman streeft zoveel mogelijk naar natuurlijke producten, zowel wat betreft onze ingrediënten als onze productieprocessen.

Al onze producten worden uitsluitend via fysieke processen geproduceerd, zonder chemische behandelingen.

Wij trachten systematisch het gebruik van toevoegingen (E-nummers) te vermijden, vanaf de ontwikkeling van nieuwe producten maar ook bij het opnieuw samenstellen van bestaande producten om zulke toevoegingen te verminderen of te schrappen. Wij dragen ook bij aan de inspanningen van onze klanten door ze ingrediënten aan te bieden waarmee zij hun toevoegingen kunnen vervangen door "clean label"-zuivelingrediënten.

Bovendien hanteren wij een strikt nultolerantiebeleid voor ggo's in onze fabrieken.