Werken bij Corman

Sinds 1935 ontwikkelen, produceren en verkopen de medewerkers van Corman de beste boters en melkvetstoffen dankzij een unieke en voortdurend innovatieve knowhow op het gebied van melkvet.

Momenteel hebben wij meer dan 400 werknemers in dienst die in een gastvrije, groene omgeving werkzaam zijn in de faciliteiten aan de voet van de Hoge Venen. Dag in dag uit gaan wij in een respectvolle, vertrouwensvolle en openhartige werkomgeving samen nieuwe uitdagingen aan om onze doelstellingen te behalen en ons bedrijf te laten voortbestaan.

Onze medewerkers aan het woord

Wij laten het woord aan onze medewerkers die hun werkomstandigheden het best kunnen beschrijven:

Corman is een bedrijf waar het fijn werken is. Wij zijn net één grote familie die in de loop der tijd almaar groter wordt.

Wat is het heerlijk om op het platteland te komen werken waar geen files of verkeersproblemen zijn zoals in de stad.

Ik heb een uitstekende leidinggevende die zijn team als een goede huisvader leidt.

Wij hebben allemaal werk waar ontwikkeling mogelijk is.

We all have a job open to development.

Ik ben er trots op deel uit te maken van een bedrijf als dit, dat innovatie, motivatie, creativiteit en het slagen van nieuwe projecten/producten hoog in het vaandel draagt.

Er heerst hier een zeer aangename werksfeer waar men zich op zijn gemak voelt en weet waar men aan toe is.

Ik ben blij deel uit te maken van een bedrijf waarvan de directie inziet hoe belangrijk bepaalde evenementen zijn, zoals Sinterklaas voor de kinderen, de opendeurdag en het feest van de gedecoreerden.

Je merkt dat de directie echt bereid is te luisteren naar aanbevelingen om onze werkomstandigheden continu te blijven verbeteren.